top of page

Donkere wereld

In donkere trilling vindt je allerlei gradaties. Want het is niet alleen maar in grijs dat het donker kan zien, je kunt ook in het paars of in het blauw of in de witte trilling die donkerte heel gemakkelijk terugvinden. In iedere trilling vindt je deze zware trilling terug, ook al zal iedere trilling zijn eigen mogelijkheden hebben, zijn eigen macht hebben. Want vrij vaak valt de zware trilling samen met de macht die ieder mens ook in het wezen kent en waar hij graag in vertoeft. 

 

Iedere trilling heeft een aantal verschillende tinten in zich. Er is dus de mogelijkheid om gebruik te maken van al deze trillingen en het wezen kan daar kennis mee maken. Als je een klein beetje zicht hebt op je eigen wezen, dan voel je wel dat ook het wezen donkere trilling in zich draagt. En dat kan zich dan uiten door boosheid, het kan zich uiten door haatgevoelens, het kan zich uiten door manipulerend bezig te zijn, dus er zijn heel veel mogelijkheden waardoor een mens in contact kan treden met deze donkere trilling. 

Juist als er zich macht afspeelt bij de mens is deze altijd gericht op een naaste. Op iemand waar de toorn, de boosheid, de kwaadheid en de haat naar toe gaan. En dan wordt het een samengeklonken zijn, dat in een bepaald stramien zit, in een bepaalde trilling zit. Je wezen heeft geen verwachtingen, alleen het menszijn heeft verwachtingen en die gaat allerlei dingen al invullen. Laat de energie er gewoon is, maar laat het niet aan je te kleven. Je hoeft er alleen maar naar te kijken en meer niet.

 

Er is een pad van bewustwording dat gaat over bergen en door dalen 
en je brengt naar een zuivere en kleurrijke wereld.

bottom of page